PS LEADS

DIGITAL SOLUTIONS

Over ons

Wie zijn wij?

Wij zijn Patricia en Simone, twee online marketing specialisten die zich inzetten voor meer online zichtbaarheid voor bedrijven. Nu tegenwoordig het meerendeel van alle klanten online naar services zoekt, is het nu nog meer dan ooit belangrijk om uw bedrijf er online uit te laten springen om zo potentiële klanten binnen te halen. 

Met PS Leads helpen wij u bij het genereren van meer klanten, optimaliseren wij uw online zichtbaarheid, zodat u zich kunt blijven focussen op uw eigen kerntaken. Laat online marketing voor u werken, genereer het gewenste aantal klanten voor uw bedrijf en doe wat u het liefste doet: uw klanten een uitstekende service verlenen op uw speelgebied. Een win win, want wij doen zo ook wat wij het leukst vinden. Hardwerkende bedrijfseigenaren helpen online zichtbaar te worden. Online marketing is niet langer alleen weggelegd voor de allergrootste spelers in het veld. Maak optimaal gebruik van alle mogelijkheden die de online wereld te bieden heeft en laat uw potentiële klanten zien wat u in huis heeft. 

De online wereld beweegt snel, het is dan ook van groot belang altijd bij te blijven leren. Wij volgen regelmatig nieuwe trainingen, cursussen en seminars om altijd op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen en mogelijkheden die het web te bieden heeft en zo onze klanten optimaal te kunnen helpen.  

Graag nemen we uw frustraties uit handen op het gebied van online marketing. Bel ons vrijblijvend of stuur een berichtje of mailtje met uw huidige situatie of andere vragen en wij helpen u graag  de gewenste groei te bereiken. De online wereld kan een overweldigend iets voor ondernemers zijn, maar met de juiste begeleiding en middelen kunt u het juist omdraaien en er een groter voordeel uit halen dan u ooit voor mogelijk heeft gehouden!

simone van koert ps leads
Simone van koert

webdesign & online marketing

Patricia Schutter PS Leads
Patricia schutter

webdesign & online marketing

simone van koert ps leads
Simone van Koert
PS Leads
Patricia Schutter PS Leads
Patricia Schutter
PS Leads